0892 976 530 relaxbynelly@gmail.com

Кои сме ние

 

НИК БЮТИ ЕООД с управител Нели Кюркчийска  е представител на търговската марка RELAX by Nelly - eтерични свещи с лечебен ефект / продукти , съдържащи етерични масла и марка за салон за красота/. Посрещаме своите клиенти от 20 години с много любов, топлина,изпълнени с хармония и висок  професионализъм.

 

Салонът ни за красота РЕЛАКС предлага терапии за тяло и лице, маникюр,педикюр, наблюдава и развива грижата за духа и тялото,инвестира в иновации,свързани с баланса в човешкото тяло,връзката между ума,съзнанието, подсъзнанието, генетичната обремененост и стремежа към адекватни терапии,съобразени с индивидуалността на клиентите.

 

Нели Кюркчийска завършва специалността КИНЕЗИТЕРАПИЯ,степен "магистър " през 1998 година към Русенски Университет. Четиринадесет години работи като Отговорник Физиотерапевтичен Сектор в Диспансер за кожни и венерически заболявания в гр.Русе. Успоредно с това развива и Салон за красота РЕЛАКС, който в момента е водещ в родния ни град.

 

През 2007г. сме удостоени с награда Салон на годината от Националната Сдружение на козметиците в България "Здраве и Красота ".През 2006г.Нели Кюркчийска има завършен курс за лиценз към НСЗК за организатор и лектор в обучението на бъдещи козметици.Работи в екип с колеги от София и страната в разработването на нови козметични салони.Разработва нови терапии в ароматерапията.

 

Създава през 2006г. Търговската марка RELAX by Nelly и патентова Етерични свещи с лечебен ефект.Участва в редица национални и международни търговски изложения с представяне на етеричните свещи.

 

През 2016г. RELAX by Nelly е номинирана за награда за креативност от предварително 100 избрани продукти от цял свят на изложението в Париж "Креативност в козметиката и парфюмерията".През 2018г.и 2019г. Нели Кюркчийска, заедно с дъщеря си Никол Кюркчийска са вече собственици и на нов патент, който  е завършек в грижата между духа и тялото.Тази година ще имаме удоволствието да  го представим на българската аудитория!