0892 976 530 relaxbynelly@gmail.com

Условия за ползване

  

Уважаеми клиенти,

Моля прочетете внимателно общите условия за пазаруване чрез фирмения магазин за електронна търговия  www.relaxbynelly.com:

І. Продукти:

www.relaxbynelly.com Ви предлага една нова, съвремена  и патентована аромотерапия, представена от изключително богата  и креативна палитра от аромати. Всички продукти, предлагани на този електронен магазин са от марката RELAX by Nelly са с гарантирано качество.  

Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време.

ІІ. Цени и промоции:

Цените на продуктите, посочени на сайта са крайни (с вкл. ДДС) . Цените на продуктите могат да бъдат променяни, без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална, към момента на поръчката. Потребителят заплаща продукта чрез наложен платеж.  Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

ІІІ. Поръчки:

След като оформите поръчката си в горната дясна част на сайта ще видите линк КОШНИЦА. Изписан е вида, броя и стойността на добавените в кошницата от вас продукти. За да изпратите поръчката е необходимо да кликнете върху линка Виж кошница , и после върху Поръчка. На страницата ще видите всички налични в количката продукти, тяхното количество и цена. След като потвърдите поръчката, на посоченият от Вас e-mail адрес ще получите потвърдително писмо с номера и дата на поръчката и нейното съдържание. Администраторът на  www.relaxbynelly.com ще се свърже с Вас за уточняване на подробности по доставката. Поръчки могат да бъдат приети и на GSM 0892976530.

ІV. Срокове и условия:

Стоките, поръчани от www.relaxbynelly.com се доставят за срок от 1 до 2 работни дни от получаване на поръчката в зависимост от местоположението на посоченото от Вас населено място. Когато продукта не е наличен, ние сме длъжни да Ви уведомим в горепосочения срок. RELAXBYNELLY.COM  не носи отговорност за забава на поръчките по вина на куриерската фирма, неточен адрес или други форсмажорни обстоятелства.

V. Гаранция, рекламация и връщане на продуктите:

Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 14 работни дни от датата на получаване на стоката. В този случай RELAXBYNELLY.COM  е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Сумите се възстановяват в брой, чрез наложен платеж или по банкова сметка на клиента. Потребителят е длъжен да съхранява получените от RELAXBYNELLY.COM  стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно Закона за защита на потребителите. RELAXBYNELLY.COM  има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на онлайн магазина и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на RELAXBYNELLY.COM  .

При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

Рекламации се приемат по e-mail, или друг удобен за клиента начин, като той посочва причините за предявената рекламация. RELAXBYNELLY.COM  си запазва правото да не приеме констатацията на клиента, ако прецени, че основанието му за рекламация е неоснователно или е следствие на неправилна употреба от страна на клиента. RELAXBYNELLY.COM  уведомява клиента за становището си на посочения от него телефон или e-mail.

При спор, който не може да бъде решен съвместно с RELAXBYNELLY.COM  , можете да използвате сайта ОРС

VІ. Замяна на закупена стока и отказ от поръчка:

Ако клиента по някаква причина желае да замени закупеният от него продукт, той има право да го направи, като в този случай разходите за връщане на продукта и изпращане на ново заявения са за сметка на клиента. Ако има разлика в стойността на новата и старата поръчка, то тя се компенсира.

Клиента има право да откаже приемането на пратката, ако сумата, която следва да заплати на куриера не съответства на дължимата. В този случай, молим клиента да се свърже незабавно с relaxbynelly.com за отстраняване на несъответствието.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена / разпокъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със запис в товарителницата от получателя. Изготвя се констативен протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. В случай че клиента вземе пратката на своя отговорност и не предяви своите претенции пред куриера, рекламацията е недействителна.

VІІ. Права и задължения на relaxbynelly.com, в частност НИК БЮТИ ЕООД:

Ние сме длъжни да спазваме стриктно:

- Закона за защита на личните данни

- предоставената ни от клиента информация

-  да доставим поръчаните продукти в посочения срок на приетия от Вас адрес.

ПРИ НЕВЕРНИ АДРЕС И / ИЛИ ТЕЛЕФОН НИК БЮТИ ЕООД  ИМА ПРАВО ДА НЕ ДОСТАВИ ПОРЪЧАНИТЕ ПРОДУКТИ!

Ние не носим отговорност при възникването на обстоятелства, независещи от онлайн магазина, възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на различните видове екрани на компютрите и техните настройки.

VІІІ. Права и задължения на клиентите:

Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, e-mail и адрес за доставка, да заплати цената на поръчаните от него стоки, да получи поръчаните стоки, като осигури възможност за приемането им, да не прави фиктивни поръчки, да не дава измислени отзиви за даден продукт или друга невярна информация.

Клиентът има право да получи поръчаните от него продукти, да се откаже от тях в срок от 14 работни дни от датата на доставка, спазвайки изискванията на Закона за защита на потребителите.

След прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, Вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. В случай на несъгласие от Ваша страна с горенаписаното, Моля, не използвайте нашия он-лайн магазин!